Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Σχετικά με εμάς

Μερικά σύντομα στοιχεία για εμάς.

Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες της αλυσίδας αθλητικών καταστημάτων Sportmania το 1999 με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε γνήσια αθλητικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καλύπτοντας το κενό που υπήρχε σε γνήσια αθλητικά προϊόντα επενδύσαμε στην ποιότητα και την αξιοπιστία με τα οποία είναι πλέον συνυφασμένο το brand Sportmania και δικαιωθήκαμε.

Ύστερα από δεκαεπτά και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας με συνεχόμενα ανοδικά αποτελέσματα αριθμούμε πλέον 5 μοντέρνα αθλητικά καταστήματα, στα οποία θα βρείτε ότι πιο νέο κυκλοφορεί σε αθλητική ένδυση και υπόδηση καθώς και casual προϊόντα

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες αθλητικές εταιρείες παγκοσμίως προσφέροντας σε συνεχόμενη βάση τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων τόσο σε αθλητικά παπούτσια όσο και σε αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ.

Πρωτοπορώντας το 2006 λειτουργήσαμε το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό αθλητικό κατάστημα προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα σε κάθε άκρο της Ελλάδας.

Παραμένουμε πιστοί στους αρχικούς μας στόχους ( ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές) και συνεχίζουμε δυναμικά έχοντας εσάς στο πλάι μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.

8