0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Τεχνολογίες αθλητικών παπουτσιών Nike

 

Η Nike έχει μακρά ιστορία στο να δημιουργεί πρωτοποριακά και χρηστικά παπούτσια. Ξεκινώντας από το κλασσικό Waffle Trainer μέχρι τη τεχνολογία Shox με τους πυλώνες που καθιερώθηκε στις αρχές του 2001 η Nike συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να δημιουργεί τα καλύτερα ίσως παπούτσια που κυκλοφορούν. Η Nike τοποθετεί διάφορες τεχνολογίες στα παπούτσια της επιδιώκοντας κάθε φορά ένα μοναδικό συνδυασμό που θα ανταποκρίνεται και σε διαφορετικού τύπου απαιτήσεις. Οι βασικοί στόχοι κάθε τεχνολογίας είναι να απορροφά τους κραδασμούς που δημιουργούνται στο πόδι όταν αυτό πατά στο έδαφος, να διανέμει αυτή τη πίεση ομοιόμορφα στο πόδι ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, να επιστρέφει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό αυτή τη πίεση στο έδαφος χωρίς να χρειάζεται να την υποστεί το πόδι και τέλος να προσφέρει ένα άνετο περπάτημα – τρέξιμο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

 

Nike AirΗ Nike Air τεχνολογία ήταν η πρώτη τεχνολογία αέρος που κατασκευάστηκε ποτέ από τη Nike και έχει επιφέρει πραγματική επανάσταση στο πως αντιμετωπίζουμε όλοι μας πλέον τα αθλητικά παπούτσια. Η Nike Air τεχνολογία κατασκευάζεται από μια πλαστική κάψουλα ουρεθάνης η οποία είναι ταυτόχρονα ελαστική αλλά και μεγάλης αντοχής. Μέσα στη κάψουλα αυτή υπάρχει σε σταθερή ατμοσφαιρική πίεση αέριο του οποίου τα μεγάλα μόρια αποτρέπουν τη διαφυγή του αερίου από τη κάψουλα. Η συγκεκριμένη κάψουλα τοποθετείται είτε στο πέλμα του παπουτσιού είτε στο μπροστινό μέρος του ποδιού είτε και στα 2 αυτά σημεία είτε τέλος σε όλο το μήκος του παπουτσιού ανάλογα με τη χρήση που προβλέπεται να κάνει ο αθλητής με το εκάστοτε παπούτσι. Οι Nike Air μονάδες βοηθούν το πόδι κατά την εκγύμναση καθώς απορροφούν τους κραδασμούς , προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες συνθήκες του εδάφους και άμεσα επανέρχονται στην αρχική τους θέση έτοιμες για το επόμενο εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σας.

 

Nike Max Air/ Air MaxΗ συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί ουσιαστικά μια καλύτερη εκδοχή της Nike Air. Πιο συγκεκριμένα η Nike Air Max τεχνολογία δημιουργείται από μια διαδικασία που την ονομάζουν ‘blow- molding’ (χτύπημα – φορμάρισμα). Πετυχαίνουν λοιπόν τη μεγιστοποίηση της πίεσης στη κάψουλα χωρίς την ταυτόχρονη αποδυνάμωση της. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση της Nike Air κάψουλας.

 

Nike Zoom AirΗ Nike Zoom Air τεχνολογία είναι μια εξόχως λεπτή και μοναδικά διαδραστική μονάδα αέρα η οποία κατορθώνει να φέρνει το πόδι πιο κοντά στο έδαφος ενώ ταυτόχρονα δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων και μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα και ασφάλεια στο πόδι. Τα αθλητικά παπούτσια που έχουν Nike Zoom Air τεχνολογία τείνουν να είναι πιο ελαφριά και πιο ευπροσάρμοστα. Για το λόγο αυτό η Nike Zoom Air τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε αρχικά για αθλητικά παπούτσια basketball. Τώρα πλέον η Nike Zoom Air τεχνολογία έχει επεκταθεί σε όλο το φάσμα της γκάμας των αθλητικών παπουτσιών της Nike. Η κατασκευή της Nike Zoom Air μονάδας

 

ξεκινά με δύο ειδικά επεξεργασμένα υφάσματα που συνδέονται με χιλιάδες κάθετες ίνες. Στη συνέχεια περιβάλλονται από συμπιεσμένο αέρα μέσα σε μια Nike Air μονάδα. Ενώ ο συμπιεσμένος αέρος δημιουργεί πίεση ,όπως ακριβώς και ένα φουσκωμένο μπαλόνι , οι ίνες αντιδρούν στη πίεση και αποτρέπουν τον σάκο αέρα από το να σκάσει ή να διογκωθεί. Το πλεονέκτημα της εξαιρετικά ελαφριάς τεχνολογίας που παρέχουν τα αθλητικά παπούτσια της Nike με Nike Zoom Air αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία .

 

Nike ShoxΤο 2001 η Nike παρουσίασε ένα άκρως επαναστατικό ύφος στα αθλητικά παπούτσια και στην ευρύτερη αντικραδασμική τεχνολογία που εφαρμόζεται. Η Nike Shox τεχνολογία βασίζεται στην απλή σκέψη ότι ένα αθλητικό παπούτσι πρέπει όχι μόνο να απορροφά τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και να επιστρέφει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τη πίεση , όπως ακριβώς κάνει ένα ελατήριο. Οι άνθρωποι της Nike χρειάστηκαν περισσότερα από 16 χρόνια για να αναπτύξουν τη συγκεκριμένη Nike Shox τεχνολογία. Ο ιδιαίτερα ελαστικός αφρός στους Nike Shox πυλώνες ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμών κατά την μεταφορά της πίεσης πίσω στη πηγή της. Τα αθλητικά παπούτσια Nike Shox δεν θα σας κάνουν να χοροπηδάτε σε κάθε σας βήμα από τοίχο σε τοίχο αλλά σίγουρα θα σας προσφέρουν μια ευχάριστη διαδρομή και μια πιο ξεκούραστη καθημερινότητα.

 

Nike FreeΤα αθλητικά παπούτσια της Nike που διαθέτουν την Nike Free τεχνολογία διακρίνονται για τη ευπροσαρμοστικότητα τους. Αυτό το ελαφρύ και ιδιαίτερα εύκαμπτο αθλητικό παπούτσι μιμείται τις πιέσεις που δέχεται το πόδι όταν τρέχει κανείς ξυπόλυτος και κατορθώνει να μεταφέρει τη πίεση σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Με τον τρόπο αυτό μειώνονται οι πιέσεις στα πόδια, στα γόνατα , στη πλάτη και αποφεύγονται σε μεγαλύτερο βαθμό οι τραυματισμοί. Οι μακρόχρονες έρευνες έδειξαν ότι αφήνοντας στο πόδι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει στο σύνολο της τη φυσική του κίνηση αυξάνεται η αντοχή και η δύναμή του ενώ ταυτόχρονα μειώνονται οι πιθανότητες μικρό-τραυματισμού. Στην απαίτηση όσων ήθελαν να τρέχουν και να περπατούν ξυπόλυτοι αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα διάφορα στοιχεία της φύσης και της πόλης η Nike δημιούργησε τα Nike Free. Τα βαθιά αυλάκια που κυριαρχούν σε όλο το κάτω μέρος του παπουτσιού μιμούνται τη πίεση που ασκείται κατά το περπάτημα χωρίς καθόλου παπούτσια . Υπάρχει περισσότερος χώρος για να κινούνται τα δάχτυλα γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη αντιμετώπιση των στροφών. 

 

Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν έχει σημειώσει την απαιτούμενη ανταπόκριση και για το λόγο αυτό υπάρχουν ελάχιστα σχέδια αθλητικών παπουτσιών με την Air Free τεχνολογία.

 

 

 

NikeLunarlonΗ τεχνολογία αντικραδασμικής προστασίας Lunarlon διαθέτει ένα μαλακό, αλλά ανθεκτικό, πυρήνα αφρού που περικλείεται από έναν πυκνότερο αφρό για να προσφέρει ελαφριά, μαλακή απορρόφηση των κραδασμών, ελαστική ανταπόκριση και υποστήριξη.Ο καινοτόμος αφρός Lunarlon, που εφευρέθηκε από τη Nike, είναι 30 τοις εκατό ελαφρύτερος από τον παραδοσιακό Phylon. Επίσης κατανέμει ομοιόμορφα την δύναμη της πρόσκρουσης, με αποτέλεσμα να βοηθά στη μείωση της πίεσης που ασκείται στα πόδια.

 

NikeDynamicSupportΗ τεχνολογία DynamicSupport της Nike, βρίσκεται στην ενδιάμεση σόλα των παπουτσιών. Παρέχει τη σταθερότητα που χρειάζεστε για μια ομαλή βόλτα, χωρίς πρόσθετο βάρος ή την ακαμψία της κλασικής σόλας. Τα παπούτσια που έχουν DynamicSupport, διαθέτουν πιο μαλακό αφρώδες υλικό στα πλάγια της σόλας για την απορρόφηση των κραδασμών, και πιο σταθερό αφρό στην εσωτερική πλευρά, για υποστήριξη.

Nike FlywireΗ τεχνολογία Nike Flywire αποτελείται από στρατηγικά τοποθετημένα νήματα που λειτουργούν όπως τα καλώδια σε μια κρεμαστή γέφυρα για να προσφέρουν υποστήριξη ακριβώς εκεί που χρειάζεται.Αυτές οι ισχυρές ίνες Flywire εφαρμόζονται στο πάνω μέρος του παπουτσιού, μειώνοντας το βάρος του παπουτσιού.Λεπτό ύφασμα, καλύπτει το πάνω μέρος του ποδιού, με τα Nike Flywire νήματα να συνδέονται με την εξωτερική σόλα, κρατούν το πόδι σταθερό στη σωστή θέση.

HyperfuseΗ Nike Hyperfuse κατασκευή συνδυάζει τρία διαφορετικά στρώματα υλικού χρησιμοποιώντας μια διαδικασία θερμής τήξης, η οποία δημιουργεί ένα ασυνήθιστα ανθεκτικό παπούτσι με εξαιρετική διαπνοή.Αυτή η σημαντική ανακάλυψη παρέχει μια πιο καλή εφαρμογή και σχεδόν εξαλείφει τις ραφές στο επάνω μέρος του παπουτσιού για να είναι απλό και συγχρόνως μοντέρνο. Το κύριο στρώμα του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό για να παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη.Στο μεσαίο στρώμα του παπουτσιού χρησιμοποιείται Mesh, για να είναι ελαφρύ και να αναπνέει. Και το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό φιλμ πολυουρεθάνης (TPU) , το οποίο παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα. 

 

NikePlus (+) Τα Nike + είναι τα παπούτσια που μπορούν να συνδεθούν με ένα iPodSportKit (πωλείται ξεχωριστά) και να σας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το χρόνο, την απόσταση, το βηματισμό και τις θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια της άσκησης. Κάτω από τον πάτο του αριστερού παπουτσιού βρίσκεται η υποδοχή για τον αισθητήρα, ο οποίος συνδέεται με το δέκτη που προσαρμόζεται στο iPodnano και σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την άσκησή σας. Μετά μπορείτε να συνδεθείτε με το nikeplus.com για να δείτε την πρόοδό σας, να θέσετε στόχους, να προκαλέσετε και να ανταγωνιστείτε άλλους και πολλά άλλα.

 

Nike Free Flyknit είναι ο συνδυασμός δυο από των πιο σημαντικών τεχνολογιών υπόδησης, το συμπιεσμένο πάνω μέρος του Nike Flyknit και το ευέλικτο εξωτερικό της σόλας του Nike Free. Αυτά τα δυο δημιούργησαν ένα παπούτσι που προσφέρει ταυτόχρονα φυσική κίνηση και προσαρμοσμένη ενίσχυση.

 

Σχεδιασμένο να δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για επέκταση του σώματος με το να μειώνει τις στρώσεις μεταξύ ποδιού και εδάφους, το Nike Free Hyperfeel παραδίδει μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικής κίνησης στο δρομέα. Η εσωτερική σόλα είναι φτιαγμένη από Lunarlon αφρό και επιτρέπει στο πόδι να έχει απευθείας επαφή με τη σόλα απορρόφησης κραδασμών Lunarlon. Το εξαιρετικά λεπτό εξωτερικό κομμάτι της στόλας χρησιμοποιεί στρατηγικά τοποθετημένα ελαστικά βοηθήματα για καλύτερο κράτημα και αίσθηση, επιτρέποντας έτσι στο πόδι να είναι πιο κοντά στο έδαφος 

 

Τεχνολογίες αθλητικών ενδυμάτων Nike

Dri-FitΤο Nike Dri-FIT είναι ένα υψηλής απόδοσης, από μικροΐνες, πολυεστερικό ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα, το φέρνει στην επιφάνεια του υφάσματος, απ' όπου και εξατμίζεται. Ως αποτέλεσμα, το Dri-FIT ύφασμα κρατά τους αθλητές στεγνούς και άνετους.Η τεχνολογία Dri-FIT χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Nike, όπως σε κάλτσες, εσώρουχα, σορτς, μπλούζες, καπέλα, γάντια και άλλα.

 

Dri-FitUVΤο Nike Dri-FIT UV είναι ένα ύφασμα υψηλής απόδοσης που μεταφέρει τον ιδρώτα από το δέρμα σας προς την επιφάνεια του υφάσματος, όπου εξατμίζεται. Με μια μοναδική κατασκευή υφασμάτων, το Dri-FIT UV βοηθά να παραμένεις στεγνός και άνετος αλλά και να σου παρέχει ελάχιστη UPF 30 προστασία υπεριώδους ακτινοβολίας, ώστε να μπορείς να επικεντρωθείς στην προπόνησή σου, χωρίς να σε νοιάζει ο ήλιος.

Therma- FitTo Nike Therma-FIT είναι fleece ύφασμα, από μικροΐνες που διατηρεί την ενέργεια και αντιστέκεται στην απώλεια θερμότητας. Το Nike Therma-FIT παρέχει τη μέγιστη μόνωση από το κρύο και τον αέρα με ελάχιστο βάρος και όγκο. Είναι ιδανικό για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στο κρύο.To Nike Therma-FIT μπορεί να φορεθεί σε προπονήσεις με χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να ανησυχείτε για το κρύο. Η τεχνολογία NikeTherma-FIT χρησιμοποιείται σε ποικιλία προϊόντων της Nike, όπως σε φούτερ, μπουφάν fleece, γάντια και μανίκια.

 

Storm-FitTo Nike Storm-FIT είναι πολύ λεπτό ύφασμα από μικροΐνες πολυεστέρα που παρέχει πλήρη προστασία από το νερό και τον αέρα. Η Nike Storm-FIT τεχνολογία είναι αποκλειστικά αδιάβροχο ύφασμα που έχει σχεδιαστεί για τον αθλητή που προπονείται σε βροχή, κρύο και θυελλώδεις συνθήκες. Το Nike Storm-FIT σας κρατά στεγνό και απίστευτα άνετο από μέσα προς τα έξω.Κάποια από τα προϊόντα που διαθέτουν την τεχνολογία Nike Storm-FIT είναι τα Nike Golf σακάκια, παντελόνια και καπέλα.

 

Τεχνολογίες αθλητικών παπουτσιών Adidas

BOOST

Η τεχνολογία BOOSTTM προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο αφρώδες υλικό απορρόφησης κραδασμών στην κατηγορία των running παπουτσιών

 

CONTINENTAL® TRACTION COMPOUND technology

Βελτιωμένη πρόσφυση και ασφάλεια τόσο σε υγρές όσο και σε ξηρές συνθήκες

POWERSPINE

Εντοπίζεται στην εξωτερική σόλα για δύναμη κι ελάχιστη απώλεια ενέργειας

PRO-MODERATOR

Νέα εφαρμογή που προσφέρει περισσότερη σταθερότητα, μειώνοντας την υπερβολική κίνηση του πρηνισμού χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή κάτω από την καμάρα

ADICOLOR®

Με ένα ζευγάρι Adicolor είναι σα να έχετε τέσσερα διαφορετικά παπούτσια Superstar. Η διαδικασία είναι απλή :στην ειδική υποδοχή που βρίσκεται πάνω από τα κορδόνια τοποθετείτε κάθε φορά και διαφορετικό χρώμα πλακιδίων (έρχονται μαζί με τα παπούτσια), αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο το χρωματισμό των ριγών του παπουτσιού.

 

GEOFIT®+

Επένδυση στην φτέρνα

 

PORSCHE DESIGN

Η συλλογή αυτή είναι αποτέλεσμα δύο εταιριών - PORSCHEDESIGN και ADIDAS- που έχουν πλούσια κληρονομιά, τεχνολογική πρωτοπορία και πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και οι δύο ιδρυτές καθ.Φέρντιναντ Αλεξάντερ Πόρσε και Άντι Ντάσλερ αποσκοπούσαν στη δημιουργία των καλύτερων προϊόντων και στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των σχεδίων τους με αφοσίωση και υπομονή. Τα παπούτσια αυτά είναι απόρροια της κοινής τους φιλοσοφίας και αποτελούν φόρο τιμής σε δύο «μηχανοκίνητες» εταιρίες.

 

 

Το a3 EnergyManagenentSystem είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης με midsole μαξιλάρι που βρίσκεται στη μέσω-σόλα. Από την αρχική κρούση του πατήματος και σε κάθε φάση της κίνησης απευθύνεται μέσω ειδικών υλικών σε ολόκληρο το πόδι γεωμετρικά και με σφρίγος.

 

 

Για περισσότερο από 10 χρόνια η adidas συνεχώς εξελίσσει τις ιδιότητες πρόσφυσης και την ανθεκτικότητα του adiPRENE ® προκειμένου να παρέχουν μια εξαιρετική επίδραση απορροφητικού υλικού για τη φτέρνα και ταυτόχρονα τρομερή άνεση.

ToadiTUFF είναι ένα υλικό, εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή, τοποθετημένο πάνω από τα ακροδάχτυλα. Παρέχει σημαντικά ανώτερη προστασία και αντοχή και ελαττώνει την τριβή που ασκείται στα δάχτυλα λόγω των πολλαπλών λακτισμάτων.

Τα λεπτά, εύκαμπτα, ελαστικά Predator ® στοιχεία στο επάνω μέρος του ππουτσιού (κου-τε-πιε) υπόσχονται τέλεια αίσθηση της μπάλας κι επιτρέπουν στους παίχτες να ελέγχουν απόλυτα τα φάλτσα της μπάλας κατά τη μεταβίβαση ή το σουτ. Η εφαρμογή, το βάρος κι ο έλεγχος του φάλτσου των Predator ® έχουν προσεχτικά επανασχεδιαστεί και τελειοποιηθεί από το 1994 (οπότε και τέθηκαν σε κυκλοφορία) κι αποτελούν εγγύηση στο ποδοσφαιρικό παπούτσι.

Τα υψηλών επιδόσεων αθλητικά υποδήματα πρέπει να προστατεύουν και να προστατεύουν και να υποστηρίζουν το πόδι και να του επιτρέπουν να του επιτρέπουν να λειτουργεί με φυσικό τρόπο. Το adidasTORSION ® SYSTEM Σταθεροποιεί το πόδι, παρέχοντας ελαφριά υποστήριξη στην καμάρα κι επιτρέπει στο μπροστινό μέρος του ποδιού να κινείται ελεύθερα μέσα στο παπούτσι.

 

Η εξωτερική σχεδίαση TRAXION ® αναπτύχθηκε αρχικά για το ποδόσφαιρο, για το οποίο το κωνικό σχήμα του παρέχει εξαιρετική διείσδυση στο έδαφος, χωρίς την τυπική πίεση που τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά παπούτσια ασκούν στο πόδι. Η ευρεία και χωρίς κενά TRAXION ® σόλα του, το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους αθλητισμού όπου και απαιτείται η μέγιστη εξωτερική πρόσφυση.

 

Το ClimaCool ® είναι ένα σύστημα υλικών που συνδυάζουν τη διαχείριση της υγρασίας και του εξαερισμού σε καίριους τομείς για την αποτελεσματική εξάτμιση του ιδρώτα που βοηθά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, για τη βελτίωση της απόδοσης και της άνεσης του αθλούμενου. Κάθε ClimaCool ® παπούτσι είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη ροή αέρα στο εσωτερικό κι επομένως να επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

 

Ένα υλικό ανθεκτικό και μη ελαστικό που χρησιμοποιήθηκε αρχικά στα παπούτσια του tennis και σε αθλήματα που ασκούν υψηλές τριβές στα παπούτσια. Προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της εξαιρετικής αντοχής στην εκτριβή και της ευλιξίας. Χρησιμοποιείται, πλέον, και στην αθλητική ένδυση, όπου στα γραμμικά αθλήματα (όπως το τρέξιμο και το golf) μειώνει τη φθορά από τη συνεχόμενη χρήση, ενώ σε αθλήματα γηπέδου (όπως το tennis) προσφέρει μεγάλη ανθεκτικότητα κι επιτρέπει την ευελιξία και τους ελιγμούς.

Cloudfoam είναι το νεώτερο EVA στοιχείο, ένα ενισχυμένο μαξιλάρι στην ενδιάμεση σόλα, η οποία παρέχει ένα νέο ανώτατο επίπεδο απορρόφηση των κραδασμών κάτω από τα πόδια.

Τεχνολογίες αθλητικών ενδυμάτων Adidas

Η Clima365™είναι μία προσέγγιση για τη βελτιστοποίηση της θερμοκρασίας του σώματος από το κεφάλι έως τις φτέρνες. Χρησιμοποιώντας BodyMapping, οι σχεδιαστές κατάφεραν να ενσωματώσουν τα οφέλη των ClimaCool ®, ClimaWarm ® και ClimaProof ® σε ένα ενιαίο προϊόν με την τοποθέτηση κάθε τεχνολογίας ακριβώς όπου είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε αθλήματος. Με Clima365™, οι αθλητές παραμένουν στεγνοί, άνετοι και αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους κάτω υπό οποιαδήποτε θερμοκρασία ή καιρικές συνθήκες, από ένα αστικό στούντιο γυμναστικής έως ένα υψηλό βουνό, κατάλληλο για αγωνίσματα ανωμάλου δρόμου.

 

 

 

Το ClimaCool ® είναι ένα σύστημα υλικών που συνδυάζουν τη διαχείριση της υγρασίας και του εξαερισμού σε καίριους τομείς για την αποτελεσματική εξάτμιση του ιδρώτα που βοηθά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, για τη βελτίωση της απόδοσης και της άνεσης του αθλούμενου. Κάθε ClimaCool ® παπούτσι είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη ροή αέρα στο εσωτερικό κι επομένως να επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

 

Το ClimaLite ® ύφασμα τραβά τον ιδρώτα μακριά από το δέρμα προς την εξωτερική όψη του υφάσματος για γρήγορη εξάτμιση, ενισχύοντας τη θερμοκρασία του σώματος.

Ο αθλητισμός δεν είναι δύο διαστάσεων μόνο. Έτσι δε θα έπρεπε να είναι ούτε και η ενδυμασία σας. Τα ριζοσπαστικά νέα κοψίματα και η τρισδιάστατη τεχνολογία Formotionδημιουργούν ένα σύνολο ενδυμάτων που ακολουθούν τις καμπύλες του σώματος και μιμούνται τις κινήσεις του αθλητισμού για την καλύτερη προσαρμογή και τη μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων του αθλούμενου.